Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
80Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Beszélgetés Rejtettkézzel(a teljes anyag)

Beszélgetés Rejtettkézzel(a teljes anyag)

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 12,504|Likes:
Published by Szigli Szabolcs

More info:

Published by: Szigli Szabolcs on Jul 10, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/07/2015

pdf

text

original

 
Beszélgetés Rejtettkézzel
 Az eredeti angol forrás:http://www.illuminati-news.com/00363.htmlFordítók:
Aloisa
,
Nagy Judit
,
Fodor Tom
,
Gita
,
Ingrid
Kb. az egyharmadát ékezetekkel ellátta:
Andrea
Köszönjük Valamennyiük munkáját!Szerkesztette, „szépítette”: Szabolcs "Beszélgetés RejtettKézzel, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagjaszerkesztette Wes Penre, megjelent: 2008. december 27., Illuminati News 2008 októberében az Above Top Secret fórumon valaki, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja, RejtettKéz felhasználónéven információkat közölt a szervezet Tervéről és céljairól, mivel állításaszerint elérkezett az ideje, hogy megtudjunk ezt-azt a kulisszák mögött zajló dolgokból. Nagyonmeggyőzően magyarázza meg, MIÉRT éppen akkor jött el az ideje. A továbbiakban az Above TopSecret fórum tagjaival folytatott teljes beszélgetését olvashatjuk.  Vegyük a fáradságot, hogy a teljes diskurzust elolvassuk! Igen, hosszú, de mindannyian profitálhatunk belőle, még akkor is, ha végülis kételkedünk az elmondottakban. Nyitott hozzáállással érdemesolvasni, nem dogmák vagy biztosnak érzett világkép szűrőjén keresztül, különben mindegy, mit mond,úgysem hiszünk neki. Néhány dolog, amitől hitelesnek tűnik az illető: a fórumtagok oldalakon keresztül tettek fel nekimindenféle kérdéseket (ahogyan a cikkből kiderül), ő pedig intelligens, precíz válaszokat adott olyanrövid idő alatt, amennyi nem lett volna elég ahhoz, hogy egy összefüggő kamu-sztoriba illeszkedjenminden válasz. Ezt a fórumtagok is észrevették. Következetesen reagált. A kérdések nagy részenagyon találó, mély és filozofikus, és ez a férfi (vagy nő, ezt nem tudjuk – egyébként azt állította,hogy nem a Földről származik) komoly, egymásnak nem ellentmondó válaszokat adott. Ilyenmagasszintű, értelmes beszélgetés során nem valószínű, hogy ne bukna le egy csaló. Bizonyára észrefogjuk venni, hogy őszintének hat a közlés. Eltűnődtünk már azon, ki lehet “a Piramis csúcsán”? Nos, ő utal erre. Az a vérvonal, amelyből őszármazik, magasan a Rotschildok felett áll befolyás és hierarchia tekintetében, és nem a Földrőlszármazik. Az a 13 család, amelyről itt [www.illuminati-news.com – a ford.] és más oldalakon isbeszélünk, és amelynek magas befolyású tagjai a Rotschildok és a Merovingok, valójában a NagyPiramisstruktúrában elég alacsony rangot képvisel. A Földön zajló játszmát bonyolítják, a NagyJátszmát csak annyira ismerik, amennyire muszáj. RejtettKéz saját állítása szerint náluk sokkalmagasabb szintű és rangú vérvonalba tartozik. Nagyon úgy tűnik, hogy ő maga hisz abban, amit elmondott, és még ha netán tévedne is bizonyosdolgokban, az Illuminátusok szándékai nagy valószínűséggel tényleg megfelelnek az itt leírtaknak.Ezek hát a céljaik! A teljes cikk elolvasása elég furcsa érzést kelthet, de a szívünk mélyén igazul cseng. Talán érdemes többször elolvasni a válaszait, hogy teljes mélységében megértsük a mondanivalóját. Aztán ahogy felismerjük az összefüggéseket, kezd összeállni a nagy kirakósjáték, ahogyan eddighiányzó elemek kerülnek a helyükre.
 
 Ha most látogatott először az Illuminati News weboldalra, és már van elképzelése az Illuminátusokrólés az Új Világrendről, és netán csak egy cikket olvasna el az adatbázisból, akkor ez a legérdemesebb afigyelmére! Nehéz kitalálni, mi az Illuminátusok LEGFŐBB hajtóereje. Mohóság? Igen. Befolyás? Természetesen.Irányítás? Persze. Viszont ott van még az az érzés, hogy meghúzódik még a „korszakokon átívelőmunkájuk” mögött valamilyen mélyebb titok. Meglehet, hogy erre itt a válasz! Ha ennek a cikknek az elolvasása inspirálólag hat, akkor ismerkedjünk meg a Law of One[www.lawofone.info] weboldal tartalmával, amely részletesen foglalkozik ugyanezzel a témával. Ezt acikket, illetve azt az oldalt értelmesen és nyitott szívvel és elmével olvasva fény derülhet az Új Világrend problémájának igazi megoldására.
Első beszélgetés
 
Rejtettkéz:
egy Irányító Család tagja vagyok.Teremtőnk Törvényének előírása szerint bizonyos időközönként lehetőség nyílik arra, hogy Családunk néhány alkalmas tagja közül valaki röviden kapcsolatba lépjen alanyainkkal, ilyenkor bármitmegkérdezhettek tőlünk.Két dolog korlátoz engem ennek a feladatnak a teljesítésében. Teremtőnk Törvénye utasít ennek alehetőségnek a biztosítására, viszont a (bolygóra vonatkozó) Szabad Akarat Törvénye illetve CsaládiEskük is kötnek, tehát bizonyos határokon belül beszélhetek. A játékok menetét szabályok határozzák meg..Ha részt kívánsz venni, az alábbiakat tartsd be:1.) Udvariasan és tisztelettel szólok hozzátok, és ugyanezt várom viszont.2.) Én döntöm el, hogy hajlandó vagyok-e, illetve szabad-e válaszolnom az adott kérdésre. Ha valaki akérdésére nem kap választ, akkor vagy nem tehetem meg, hogy válaszolok, vagy pedig a kérdéstvalamely tekintetben hiányosnak találtam: tiszteletteljes hangnem, udvariasság, értelem, illendőséghiánya miatt vagy egyéb okból nem érdemes a válaszra.3.) Beleegyezel, hogy az itt megvalósuló esetleges beszélgetést „megelőlegezett bizalommal” fogadod.Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a társalgás menetét kételkedő, kötekedőhozzászólásokkal törnétek meg, inkább „felfüggesztett ítélkezéssel” viszonyuljatok a diskurzushoz. Vagyis várjátok meg a folyamat végét, mielőtt eldöntitek, hogy számotokra az elmondottak mennyiigazságot és ismeretet tartalmaztak.4.) Beleegyezel, hogy értelmesen megfogalmazott kérdéseket teszel fel. Korlátozott idő állrendelkezésemre, nem akarom felesleges, lényegtelen, értelmetlen vagy modortalan kérdésekrepazarolni, ezért az itt töltött idő alatt csak a válaszra legérdemesebb kérdésekkel foglalkozom.Használjátok ki okosan az időt. Ha a fentiek közül bármilyen feltételt megszegtek, fenntartom magamnnak a jogot, hogyabbahagyjam veletek a beszélgetést, ha úgy tetszik.Most, hogy a feltételeket elmondtam, innentől a kérdéseitekre fogok válaszolni, amilyen őszintén ésnyíltan csak lehet. Amint időm engedi, visszanézek a fórumra, és válaszolok. 
Kérdező:
Hány generációra tekint vissza a vérvonal, amelynek tagja vagy, illetve pontosabban, ki aza személy, aki az őseitek közül a legkorábban hatalmon volt?
Rejtettkéz:
az ókornál is régebbről származunk. Már a történelem előtti időkben is a Családunk  „irányított” a kulisszák mögül, ilyen vagy olyan módon, Atlantisz felemelkedését és bukását ismegelőzően. (Igen, az tökéletesen valós volt.) Úgymond, „vezetésre születtünk”. Ez szerves része a jelenlegi paradigma felépítésének, így van kitalálva.
Kérdező
: milyen mértékben alkalmaztok szelektív nemzést a vérvonal tisztaságának megőrzésére? Mitörténik a nem jóváhagyott párok gyermekeivel? (Gondolom, ők is kivételezettek, de talán a „kastélykulcsait nem kapják meg”.) 
Rejtettkéz
: minden nemzés egyedi eset attól függően, hogy felnevelkedve milyen feladatkört fogátvenni a születendő Családtag. Erről többet fogok beszélni a következő kérdésre adott válaszomban.
 
Nem létezik olyan, hogy nem jóváhagyott pár. Mindig az irányító vérvonalakon belül házasodunk,illetve ahogy mi hívjuk, a „házakon” belül. A házasságok szervezetten történnek, a házasulandókatösszeválasztják. Amióta csak élek, sosem hallottam még róla, hogy a házasság szabályait megszegték volna a Családban. Azt teszed, amit mondanak. Egyébként a Családhoz nem lehet „csatlakozni”.Beleszületni lehet, beleinkarnálódni.  Azon ritka esetekben, amikor egy olyan gyermek születik, aki úgymond „gondot okozhat”, akkor,ahogyan helyesen sejtetted, bár a Család kötelékében nevelkedik fel, nem az igazi szülei nevelik. 
Kérdező
: ha mondjuk háromszögben ábrázolnánk a családod befolyását, hogyan mutatnád be?Mondjuk a sarkokban a következő területek vannak: politika, vallás, vállalati hatalom. Egyensúlybanlenne? Vagy merre billenne a háromszög? Erősen egy sarok irányába? Vagy két sarok köztmegosztottan? Illetve változott, áthelyeződött a legfőbb hatalmi terület az idők során? 
Rejtettkéz:
ehhez érteni kell a Család struktúráját.. Lényegében egy Vérvonal kevésbé jelentős, mintegy Ház, és egy Ház kevésbé jelentős, mint a Család. A Család mindennél fontosabb. A Házaktól és Vérvonalaktól függetlenül Egy (igazán nemzetközi) Család vagyunk.Képzelj el egy testet. A Ház képvisel valamely alapvető szervet vagy testrészt. Minden résznek fontosszerepe van az egész működésében, és mindannyian teljes lojalitással viszonyulunk az „egészhez”.Tehát sok vérvonal, sokkal több, mint amennyiről tudtok, ám Egy Család. Ami a befolyási területeinket illeti, nem lehet csupán három fő csoportra elkülöníteni, ahogyan akérdésben állt. A Családtagok átfogó képzése és kiképzése hat fő területen egyaránt történik, márkora gyermekkortól kezdve. Bár idővel specializálódunk valamelyik területre, azért az összesben jártasak vagyunk. Ezek a témakörök a következők: Harcászat, Kormányzás, Spiritualitás, Művelődés, Vezetői ismeretek, Tudományok. Gyakorlatban, a nyilvános élet színpadán mindezen lényegesterületeken kulcsfontosságú pozíciókat töltünk be. Ehhez még remek kiegészítőként hozzájön a Médiagépezete és a Pénzügyi intézmények feletti hatalom, és készen is van a teljes háttér.Napóleon a „rejtett kéz” pózban, ami által beavatottságát jelzi 
Kérdező
: melyik irányító család tagja vagy, a Rockefellereké?Illetve ez talán túl közvetlen kérdés, inkább így fogalmazok: becslésed szerint hány dinasztia van jelenleg a sajátoddal párhuzamosan vezető pozíciókban, és ezekre inkább versenytársként vagypartnerként tekintetek? 
Rejtettkéz
: ahogy mondtam, annak nincs jelentősége, hogy melyik vérvonalba tartozom, az a fontos,hogy a Családba tartozom.13 eredeti vérvonal volt, ám sok-sok másik is elágazott belőle, mint a folyók az óceánokból. Képzeljük el úgy, hogy kiindulásnak van tizenhárom különböző színünk, és abból rengetegféle új színt lehetkikeverni. És megismétlem, nincs versengés, csak a Család van.Legalábbis Ház Ház ellen nem verseng, viszont ne feledjük, hogy ez egy „ember embernek farkasa”  jellegű világ. Személyek közti versengés bizonyára létezik, hiszen mindenki felfelé tör. Az egészCsaládi közösségünket ez hajtja, a felfelé haladás. 
Kérdező
: mit jelent az, hogy a család „generációs tagja” vagy? Pontosan melyik generáció? 
Rejtettkéz
: azt jelenti, hogy beleszülettem a Családi feladatkörbe. A Parancsot [vagy Rendet? Angoleredeti: “the Order” – a ford.] és a Tervet generációról generációra adjuk tovább, így lehetmegismerni. Csak nagyon kivételes esetekben avattunk be valaha is kívülállókat a Család ügyeibe, ésők is legalábbis „ezoterikusan” megfelelőek voltak. 
Kérdező
: tudnál említeni két vagy több ilyen esetet? 
Rejtettkéz
: egyszer 1999-ben egy úgynevezett „alternatív” médiaszereplőnek nyilatkoztunk. 2003-ban egy másik internetes „összeesküvés-kutató” fórumon. Bár az ott átadott információ nem voltteljesen „tiszta”, nem célzott félrevezetés által, hanem az üzenet átadóinak tökéletlen illetve hiányostudása miatt.

Activity (80)

You've already reviewed this. Edit your review.
Anika Petrovic liked this
TücsiSoulLeader added this note
... ismeretlen információt nem tartalmazott a "könyv", kommunikáció stílusa azonban nem tetszett... Igazán "luciferi" volt...Katalizátornak viszont valóban nem volt rossz... Köszönet a lehetőségért... :)
TücsiSoulLeader liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
Dani Bolyki liked this
Dani Bolyki liked this
Dani Bolyki liked this
Dani Bolyki liked this
Dani Bolyki liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->