about Heroid

Management Student at "AAB"University-Prishtina.

Uploads
Likes
Collections
More
Heroid
SNK 12
Heroid
SNK1
Heroid
SKK10
Heroid
SKK18
Heroid
SKK19
Heroid
SKK12
Heroid
SKK10
Heroid
SKK9
Heroid
SKK8
Heroid
SKK6
Heroid
SKK5
Heroid
SKK3
Heroid
SKK2
Heroid
SKK1ere
Fjalor Gjerm-Shqip 1800Fjale
MH11, L4 Menaxhimi i Diturisë
MH11, L3 Rregullat Kryesore Te Studimit Akademik
MH11, L2 Strategjia e Te Lexuarit Dhe Te Menduarit Krijues
MH11, L1 Roli i Hulumtimit Ne Biznes
Lecture7.1
see moreThat's it!
scribd