Start Reading

Haxhi Ideal dhe Umreja

Ratings:
119 pages1 hour

Summary

Lavdi dhe falenderime të panumërta i qofshin Allahut (xh.sh.) i Cili na tregoi rrugën që na shpie tek Ai duke na bërë fatlumë me begatinë e ndjenjës së besimit dhe të adhurimit.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.