Start Reading

Veštine prodaje, mrežni marketing i vođstvo

Ratings:
55 pages50 minutes

Summary

Zašto Vam treba ova knjiga?
Moji počeci u sveti mrežnog marketinga, prezentacija, hotela i slobode bili su nesigurni, površni i osuđeni na neuspeh. Nagomilana odbijanja i kratak spisak je bio garant neizbežnog odustajanja. Ništa posebno, svi oko mene su odustajali.

Bio sam ubeđen da sav taj trud mora da se isplati, na neuspeh sam odgovorio sa više rada i lomio u sebi svaku sumnju i nesigurnost. Polako sam potrošio energiju, ponos i nadu. Naučio sam kako sebi objasniti da je odustajanje sasvim racionalno rešenje. I odustao sam - tri puta. Prvi put na 10 minuta, drugi put na dva sata a treći put na jedan ceo dan. Shvatio sam da je odustajanje za neke druge, ja nisam jedan od njih.

Odlučio sam da ispečem zanat. Sav novac sam uložio u kurseve, knjige i seminare. Mesecima sam čitao, slušao seminare i pokušavao da primenim na terenu. Svaki dan, disciplinovano sam radio na svojim veštinama, učio, primenio i učio druge. Neke lekcije su se pokazale dobro, neke manje dobro. Prošlo je nekoliko godina i uspeo sam da isplivam na površinu sasvim drugačiji nego što sam zaronio.

Danas, vodim jednu sjajnu ekipu od preko 1200 saradnika, obučavam profesionalne prodavce, kreiram prezentacije i prodajne sisteme. Držim motivacione treninge i pomažem svom timu da ne moraju i oni da prolaze isti put kao i ja.

Zašto Vam treba knjiga u kojoj sam iskreno i otvoreno napisao sve što sam naučio, sve što se pokazalo uspešno na terenu i što mi je donelo više uspeha nego što sam ikad sanjao da ću doživeti? Siguran sam da već znate odgovor, ali da sam ja imao ovakvu knjigu u ruci pre nekoliko godina, uštedeo bi i vremena i novca - mnogo.

Nemoj da se predomišljaš
"Ne može niko da te spreči da od svoje plate skloniš mali deo koji će se s vremenom skupiti i biti dovoljan za neko ulaganje. Zašto potrošiš sve što zaradiš? Nikad nećeš zarađivati tako malo da ne možeš uložiti u svoju budućnost. Ulaganje u budućnost može biti jedna knjiga, jedan seminar, kurs, večernja škola, sve ono što te čini boljim. Samo jedna knjiga je ponekad dovoljna da preokreneš svoje finansije. Mala je razlika između onih gore i onih dole. Razlika je u tome da oni gore gledaju ka oblacima a ovi dole gledaju ka ovima gore. Počni i ti da gledaš prema oblacima ..."

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.