Soms Grace Opgeslagen voor een doel by iPromosmedia LLC iPromosmedia LLC - Read Online
Soms Grace Opgeslagen voor een doel
0% of Soms Grace Opgeslagen voor een doel completed

About

Summary

In dit eenvoudige, korte en inspirerend boek, 'Wale Akinwumi en Juddie Passion onthullen de trouw en ongeëvenaarde liefde voor het doel gedreven God, Zijn overvloedige genade en soms genade.

Dit is het waargebeurde verhaal van een jonge man die gezicht kwam te staan ​​met de dood in een fataal auto-ongeluk dat vier mensen het leven gekost, hij stierf twee keer en werd opgevoed door de kracht en de genade van de Heilige Geest. Een man vol ongewone gratie, hij ging de vallei van de schaduw van de dood en vreesde geen kwaad, had zijn schedel gebroken in een geul zes centimeter van de frontale bot van zijn voorhoofd naar de pariëtale bot in de hechting en langs de superieure lijn van zijn hoofd.

De geul op zijn hoofd was ongeveer vier tot vijf centimeter diep en op wonderbaarlijke wijze had geen schade aan zijn hersenen. De open wond had zoveel stukjes gebroken metaal dat hielden de artsen af waarom deze man zouden moeten leven na alles.

Artsen waren geschokt dat deze man nog genoeg bloed dat in zijn aderen had en had geen transfusie voor een operatie na het bloeden voortdurend van de kop voor meer dan vier uur.

Wat kunnen we dan zeggen tegen deze, anders dan dat hij echt een man met een ongewone gratie die werd voor een doel gered door de God van het doel.

Published: iPromosmedia LLC iPromosmedia LLC on
ISBN: 9781476403939
List price: $5.22
Availability for Soms Grace Opgeslagen voor een doel
With a 30 day free trial you can read online for free
  1. This book can be read on up to 6 mobile devices.

Reviews

Book Preview

Soms Grace Opgeslagen voor een doel - iPromosmedia LLC iPromosmedia LLC

You've reached the end of this preview. Sign up to read more!
Page 1 of 1

AUTEURS

VOORWOORD

Want wij zijn Zijn maaksel, geschapen in Christus Jezus tot goede werken, welke God tevoren heeft, opdat wij in dezelve zouden wandelen (Eph.1: 10).

Veel mensen zijn ploegen water en scheppen rook. Ze leven op te bestaan en de bestaande te leven, maar ze hebben geen doel voor het leven. Ik ben ervan overtuigd, en ik ben volledig overtuigd dat voor iedereen door God geschapen is, is er een goed gedefinieerde doel.

Het vinden van en het vervullen van het doel is echter een andere zaak. Degenen die hebben gevonden van hen, en proberen dagelijks te vervullen ze beseffen dat er geen grotere vreugde of voldoening dan te doen wat men is gemaakt om te doen op aarde. Als een man wordt opnieuw geboren, moet hij rekenen zelf begenadigd en dicht bij de ontdekking en realisatie van zijn doel. Ik ben zo blij om te zeggen met overtuiging, dat mijn vriend en broeder, wiens verhaal wordt opgetekend in dit boek, had zijn doel gevonden en leeft, want de vrijheid die Jezus geeft is geen vrijheid om te doen wat we willen, maar de vrijheid te doen wat hij wil van de Heer, altijd herinneren dat dit ene leven binnenkort afgelopen zijn, maar alleen wat er gedaan voor Christus en de mensheid zal duren.

Nogmaals, heeft de ervaring hoofdelijk gebleken dat een aantal mensen hier zijn aan deze zijde van de eeuwigheid op een speciale opdracht. God zal alles doen om deze mensen te brengen naar het punt van het ontdekken van hun opdrachten, ook zodat ze door het dal van de schaduw des doods, zoals Hij deed in het geval van Pastor Akinwumi.

De begunstigden van ongewone gratie zijn meestal bestemd voor het uitvoeren van opdrachten en soms ongewoon exploits uit te voeren. Nu, als je baseert je geloof en theologie op de negatieven omstandigheden in je leven, zul je al snel tot de conclusie komen dat God niet je van houdt. Maar ware volgelingen van Christus te weten dat alle dingen uiteindelijk samen te werken voor hun goede volgens het woord van God.

En Hij zal ook alles doen om hen levend te houden aan hun lot te vervullen, zo vele levens, dromen, verwachtingen, ambities en zijn lot verbonden. Wat is afgekondigd door de hemel niet kan worden vernietigd door de hel. En tot u aan uw doel, bent u niet toegestaan om te sterven.

Dit is de kern van het getuigenis in dit boek, en het is een duidelijke aanmoediging en zekerheid om iemand te gaan door wat lijkt op de dood van hun droom, roeping en bediening op dit moment. God heeft nodig van u, en zal zich in de vurige oven aan u Recue, desnoods. Dat Pastor Wale Akinwumi is nauw betrokken in de bediening werken en wordt gebruikt in machtige handen van God is nauwelijks een verrassing voor degenen onder ons die hem hebben gekend voor deze reeks van jaren. Hij is gewoon leven om de Ene die hem een nieuw leven kunt u, zoals u binnenkort lezen in dit boek.

Helaas, niet veel mensen ooit beseffen dat ze gespaard voor een reden. In het proces van tijd, ontdekken ze dat zij de genade van God, niet ijdel genomen. Zulke mensen kunnen dit boek overwegen een wake-up call van de Heer, want de tijd is echt van de essentie en wacht op niemand. Elke dag doorgebracht buiten de wil van God, is een dag verspild. Van de rekening van het getuigenis in dit boek, krijg je te weten dat als het gebeurd in de dagen van ouds, het nog steeds mogelijk is om te lopen door het vuur en niet verbrand.

Zoals u leest mee, Ik bid dat u ook van een begunstigde van ongewone Gods genade (Gods rijkdom ten koste van Christus ') in elk gebied van je leven. Dat is de tonica je nodig hebt om je race te rijden, zodat je niet alles eindigen in schande.

Wees gezegend.

Taiwo Fagbuyi,

Resident Pastor,

Het Evangelie Faith Mission International,

House of Change, Baltimore, Maryland, USA

VOORWOORD

Dit is een waar gebeurd verhaal van ongebruikelijke genade, barmhartigheid en buitengewone onverdunde geloof. Het was een ongewone gratie, een zeldzame gunst, een onverklaarbare genade en zegen dat menselijke redenering overstijgt. Het was geen alledaagse genade en was niet voor iedereen, het was alleen voor een uitverkoren, gezegend, bijzondere en bevoorrechte jonge man. Hij kwam face-to-face met de dood op die noodlottige dag in oktober, 2002.

Bij twee gelegenheden in twee jaar en in dezelfde maand oktober maakte hij twee zeer ernstige auto-ongelukken: een, mysterieuze en de andere, met dodelijke afloop. De eerste was als een waarschuwing op zijn leven, maar de laatste was eigenlijk om zijn ondergang te worden. Maar hij vocht de dood heftig en woest, en gewonnen door de genade van God. Hij bleek tot de dood door de hulp van de Heilige Geest dat hij niet een goedkoop artikel te verwerven in een haast. Vandaag is hij een levend getuigenis. Het verhaal beweegt hem tot tranen toe elke keer als hij herinneringen ophaalt op het, heeft hij daarom besloten om het te hebben gepubliceerd om het geloof op te bouwen en vorm te geven de gedachten van alles wat het te lezen.

Vele anderen die waren aangewezen om dit ongewone verhaal te horen werden ook niet vergeten van de traan-vergieten bug. Het moet echter worden opgemerkt dat een ding, die hem weer tot leven en ook hield hem in leven was dat, hij gaf nooit op. Hij vertrouwde op zijn God, in de overtuiging dat de Almachtige niet de rechtvaardigen lijden om de corruptie te zien. Het verhaal gaat over een ongewoon genade, die alleen kan worden gegeven door het bovennatuurlijke. Zelfs toen hij weigerde om de vele waarschuwingen en meest opvallende borden die waren om hem te waarschuwen voor het dreigende gevaar acht, werd hij gered op het laatste moment door de genade van God. Grace in overvloed voor allen die geloven in de God van genade.

De genade van God is voornamelijk van toepassing wanneer men geen grond voor een bijzondere gunst, wanneer men daadwerkelijk ontspoord en is een wettig gevangen. Wanneer iemand een straf waar dat hij of zij verdient en is op wonderbaarlijke wijze vergeven, of wanneer een man krijgt de beloningen die hij niet had gewerkt voor - dat is een demonstratie van Gods genade.

Het verhaal is een uiteenzetting van veerkracht, geloof en eeuwige hoop in het bovennatuurlijke gecombineerde. Het leert ons nooit overgeven of toegeven aan onze ongunstige situaties.

Volgens het verhaal, op elk moment geven we als we geconfronteerd worden onze kleine of grote veldslagen, we sterven geestelijk, financieel, emotioneel of anderszins. Zelfs als we zijn afgeschreven door onze families, vrienden, partners, plaatselijke kerken of gemeenschappen, moeten we nooit schrijven ons af.

Het verhaal blijkt ook voor ons dat er nog steeds wonderen. HOLD ON is de sleutel tot vele wonderen in het leven. Een andere sleutel is bij God zijn alle dingen mogelijk zijn. ALLES IS MOGELIJK BIJ UW denken bestaat uit en niets is onmogelijk als je weigert op te geven. Nog een andere is IK BEN geen mislukking. Maar de meest opvallende les van dit verhaal is dat ik niet zal sterven voor mijn tijd en mijn doel in het leven wordt niet onvervuld blijven.

Wanneer u wordt geconfronteerd met uw uitdagingen (omdat ze onvermijdelijk zijn) en alle hoop lijkt verloren, vergeet niet om deze geloof woorden te reciteren om jezelf en je zult de mate van uw wonderen te zien. Als ze voor hem werkte, zullen ze ook voor u werken.

Olawale Akinwumi

Lagos, Nigeria

April, 2012

INLEIDING

De tragedie, het karakter en de GETUIGENISSEN

Men weet niet wat weer te geloven over de dood en de menselijke geest. Er wordt aangenomen dat een man wordt benoemd om te sterven maar een keer en dan het gezicht oordeel later. En dat dwazen sterven vele malen voor hun werkelijke dood. Maar vandaag zijn er talloze redenen voor een niet te geloven in zulke mythen.

Er is een man die stierf twee keer en nu leeft hij nog, hij is niet gek, maar een grote geest in zijn gekozen carrière. Zijn dood en opstanding (door