Start Reading

Grib kærligheden: Parforholdets psykologi i praksis

Ratings:
466 pages7 hours

Summary

"Det kan trække tænder ud at få et parforhold til at fungere. Men heldigvis er der hjælp at få. For eksempel i denne bog fra parterapeut Gitte Sander.

Hun har mange års erfaring med parterapi og giver her i bogen sin store indsigt videre. Både via en lang række praktiske eksempler, og via beskrivelser af de bagvedliggende psykologiske mekanismer.

Begge dele er vigtigt. Vi har brug for eksemplerne for at kunne genkende os selv. Og vi har brug for teorien for at forstå vores reaktioner.

For vi vil det bare så gerne: Leve i et dynamisk, kærligt og meningsfyldt forhold. Det kræver bare nogen gange en hjælpende hånd. Og jeg kan anbefale at tage imod den, som Gitte Sander rækker ud."

Signe Ryge, Programmedarbejder
TV2 Fyn

"Grib Kœrligheden-parforholdets psykologi i praksis skaber håb for parforholdet.

Gennem klare og levende eksempler berøres dit hjerte, dit sind stimuleres og bogen giver dig praktiske strategier for hvordan dit parforhold kan fordybes og udvikles.

En perle for alle!"

Jette Simon, Klinisk Psykolog
Leder af Institut for Imago Terapi

"Grib Kærligheden - Parforholdets psykologi i Praksis er en meget berigende bog om kærlighedens veje og vildveje.

Gitte Sander skriver klart, letforståeligt og med dyb faglig indsigt, så bogen kan læses med stort udbytte af såvel menigmand som fagfolk.

De mange cases skaber en troværdig kobling mellem teori og virkelighed, samt medvirker til en både levende og spændende læseoplevelse.

Grib bogen, læs den, bliv klogere og brug de mange kærlighedsøvelser til at blive bedre i stand til at gribe kærligheden i praksis."

Elsebeth Mørup, cand.psych.,
Specialist og supervisor i børnepsykologi og psykoterapi

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.