From the Publisher

Miksi yksi haikara lähtee matkalle kolme vauvaa mukanaan ja miksi yksi vauvoista jää viimeisenä odottamaan? Mitä kouluhaltioiden työhön oikein kuuluu? Mitä tapahtuu, kun merirosvo parantaa tapansa ja jää maihin? Mitä maatilan johtajan lupaamalle palkkiolle käy? Kuinka mielikuvitukselliselle tasolle naapurusten kilpailu voikaan yltyä? Miksi Kaino Onninen muuntautuu ravihevoseksi, jalkapalloksi tai ovenkahvaksi? Mitä tapahtuu, kun pisamabuumi valtaa koko maailman? Ja miten huolehtivainen susiäiti on? Mitä pyörätuolissa istuva Samuli-poika ja ystävänsä Lasse näkevät taivaalta saapuvan? Ja mitä delfiini ja mies taivaanrannassa yksinäiseltä saareltaan tai kuu-ukko kuusta näkevät?
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita sisältää 11 tarinaa. Paikoin syvällisissä ja kauniissa tarinoissa käsitellään vakaviakin asioita hienovaraisella tavalla, joka sopii luettavaksi sekä lapsille että aikuisille.
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita on Suomen e-kirjalistojen kärkeen rikosromaaneillaan nousseen Markus Ahosen toinen tarinakokoelma lapsille.

Published: Markus Ahonen on
ISBN: 9781301408566
List price: $3.99
Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
Availability for Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita
With a 30 day free trial you can read online for free
  1. This book can be read on up to 6 mobile devices.