Start Reading

Shkrirje Ngjyrash

Ratings:
129 pages1 hour

Summary

Poezi te zgjedhura ne shqip nga librat e tjere te autorit, "Vizualet jo Vizuale", "Iluzione Pasagjere", "Poezi Moderne", "Buqeta e Poezive", dhe "Ngjyra Ndjenjash", si dhe disa poezi te tjera. Gjithashtu kapitulli "Mendime" dhe koleksioni i mini-tregimeve "A nuk eshte absurde?" nga "The Word and the Interpretation" (Fjala dhe Interpretimi - vetem ne anglisht). Ky liber eshte dhe do mbetet falas me idene qe vazhdimisht do 'rritet' me poezi te tjera (dhe jo vetem) ne nje te ardhme.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.