Start Reading

Endrra Ndjenjash Reale

Ratings:
92 pages23 minutes

Summary

Ndjenja te buta ne rrugen e jetes. Liber me poezi, me ilustrime ne stil manga. I disponueshem ne anglisht dhe ne shqip.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.