Start Reading

Rrefimet E Agjentit Anglez Dhe Armiqësia E Anglezëve Ndaj Islamit

Ratings:
159 pages2 hours

Summary

Këshillë: Misjonerët mundohen të përhapin krishtërimin, Çifutët mundohen të përhapin fenë dhe mëndimet e tyre të shtrembëra, shtëpia botuese Hakikat me qendër ne Stamboll mundohet të përhapë Islamin, ndërsa masonët mundohen të zhdukin fenë. Ata që janë të mençur e të ditur arrijnë ta kuptojnë se cila nga këto është e drejtë dhe duke ndihmuar për përhapjen e kësaj bëhen shkak për shpëtimin e të gji

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.