Start Reading

Fryma e Fundit

Ratings:
318 pages9 hours

Summary

Shpirti i besimtarit të devotshëm dhe të vërtetë është një shpirt rrezatues për shumë zemra dhe mendje njerëzore për sa kohë që ky besimdrejtë jeton përherë me mendjen dhe zemrën e tij drejtuar Krijuesit të gjithësisë.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.