Start Reading

Personalıtetı Shembullor Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.s.)

Ratings:
801 pages21 hours

Summary

Zoti ia ka kushtuar njeriut çdo gjë që ka në qiej e në tokë, por edhe ka bërë të ditur se s’e ka lënë njeriun të papreokupuar e të paorientuar. Duke vënë ligje hyjnore edhe për botën, edhe për njeriun, e ka vënë rrjedhën e përgjithshme të jetës nën dekretimin e vet brenda një ekuilibri të ëmbël lirie dhe përgjegjësie.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.