Start Reading

De Maestro Moorden: George Bracke Thriller, #1

Ratings:
148 pages2 hours

Summary

Eerste boek van de Bracke saga​, de thrillerreeks rond commissaris George Bracke en zijn echtgenote Annemie Vervloet, woordvoerster bij de politie. Een meeslepende misdaadroman vol suspense...

Rond de hals van de jongen hangt een fijn zijden sjaaltje gesnoerd. Zijn armen liggen netjes naast zijn lichaam. Exact honderd bloemen zijn zorgvuldig uitgestrooid.De bezadigde, maar vastberaden politiecommissaris George Bracke gruwt ervoor om het hardop te zeggen aan zijn rechterhand Cornelis: het is ‘een bijna lieflijk schouwspel’.

Na al die jaren raakt de lugubere dood van een kind hem nog steeds. Dan brengt enkel een betere malt whisky soelaas. Of een intieme tango, lijf aan lijf met zijn echtgenote Annemie. Maar als woordvoerster van de politie heeft ook zij andere katten te geselen.

Bracke verhoort een bloemenhandelaar. ‘Het ging om een behoorlijke bestelling. Driehonderd bloemen.’ Van die driehonderd zijn er voorlopig maar honderd ‘opgebruikt’…

Chaotische drukte op het commissariaat, spoedoverleg met de grote baas, tactieken van de speurdersploeg… Bracke en Cornelis zitten de dader op de huid.

‘Een man die weet waarover hij schrijft, dat moet aangemoedigd worden.’ (Menzo)

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.