Start Reading

Vi Er Menneskelige Engle

Ratings:
53 pages30 minutes

Summary

Når vi lever i egoet, er vi mennesker. Når vi lever i bevidstheden om Enheden, er vi Menneskelige Engle.
”Vi er Menneskelige Engle”, er bogen, der har inspireret Menneskelige Engle samfund rundt om i verden og er blevet spontant oversat til 13 sprog fra læserne. Hvem er de menneskelige engle, og hvorfor er denne bog så inspirerende for dem?
Menneskelige engle er ikke guruer, der spreder deres sandhed til andre fra toppen af et bjerg. Menneskelige engle er mennesker begavet med en følsomhed ud over det sædvanlige, og hvis formål er at være en bro, der forener alle mennesker i kærlighedens navn. Det er dog ikke så let at være en menneskelig engel i denne ego-drevne verden. Hvor svært er det at bringe kærlighed ind i vores liv og vores forhold?
Som et fyrtårn i natten kommer det; Vi er Menneskelige Engle. Denne bog går langt videre end blot tips om, hvordan man overvinder egoet: Mange "sovende engle", er begyndt at gøre en forskel i livet for mennesker omkring dem, efter at have læst bogen.
Skrevet med en unik stil, både dyb og præcis på samme tid, er ”Vi er menneske Engle” en opløftende guide, der fører dig trin for trin, i din helbredende rejse til at overvinde egoet indtil opfyldelsen af din natur som en Menneskelig Engel i dit liv og i samfundet. Den vil hjælpe dig, både åndeligt, og på en praktisk måde med, at realisere dig selv i dine relationer, og også i at blive en bedre person, klar til at hjælpe dem, du ser lider omkring dig.
"De 7 nøgler til at overvinde egoet" og "De 7 nøgler til at leve med hjertet i tjeneste for Enheden", er titlerne på de to dele i denne bog, som vil hjælpe dig med at huske din guddommelige natur som en Menneskelig Engel og i at blive en medfølende budbringer af kærlighed i tjeneste for Enheden.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.