zv.Libri: teatër

Book Actions

Start Reading

Book Information

zv.Libri: teatër

Ratings:
Rating: 0 out of 5 stars0/5 ( ratings)
Length: 132 pages1 hour

Description

"Ky është zëvendëslibri. Kemi nja dy fjali nga Java e Parë, ca dromca nga Muaji i Dytë, ndonjë varg nga Viti i Tretë e ashtu me radhë... Do ta përkthejë njeri? Mundet? Se ka shumë fjalë të moçme e të reja. Jo rrallë më dukej se ngulisja në kokë dhe sajoja pikërisht fjalët që shpërfillnit, përdhosnit, apo harronit ju... Zv.Libri, se Librin e jetova. Faqet e tij rodhën mes ujrash bashkë me jetën time. Ose jeta ime rodhi mes librash... Rodhi kaq jetë, kaq vetmi, e po vdes pa mësuar si do të vdes... E dhimbshme? Merreni dhe mos ia dorëzoni armikut, sidomos atij që harrohet. Më mirë ta hani, se sa t’ia jepni atij që harrohet... "

Read More