Start Reading

Nuk është ëndërr

Ratings:
68 pages16 minutes

Summary

Ky eshte nje liber me poezi te shkurtra mbi pasionin, dashurine, miqesine dhe jeten. Jeta eshte shume e shkurter per ta kaluar ne merzi, me mire lexo nje poezi dhe relaksohu. This is a book with short poems about passion, love, friendship and life. Life is too short to live with sorrows, better read a poem and relax.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.