Start Reading

De Ziener

Ratings:
Length: 290 pages6 hours

Summary

"De Ziener" is het ontroerende vervolg op "De Tovenaar". Sinds de confrontatie tussen Naïr en Bodo zijn twintig jaar voorbij gegaan. In Anthune heerst chaos en er dreigt oorlog met Ustahs. Bodo is verdwenen en voor de meeste mensen is hij een held geworden. Over hem doen talloze verhalen de ronde. Verschillende mensen, onder wie zijn dochter, gaan op zoek naar Bodo om hem voor eigen doelen te gebruiken.

"De Ziener" hoort net als "De Tovenaar" tot het genre ‘fantasy’, maar dan de ‘unplugged’ variant. Ook in De Ziener wordt niet getoverd, er zijn geen feeën, draken, vliegende bezemstelen of anderszins, dit in de volle overtuiging dat het gewone leven zonder dat al magisch genoeg is. Ook in dit verhaal spelen tovenaars geen rol.

-----------------------------------

De pers over "De Tovenaar"

"Het verhaal is origineel, ook door het feit dat er totaal geen magie aan te pas komt en toch een fantasysfeer heeft. Ik werd echt door Bodo’s lot aangetrokken en leefde mee met alle tegenslagen die hij onderging. De personages zijn diep uitgewerkt. Het einde is sterk en laat je nadenken over het vervolg: er kan nog van alles gebeuren. …"
~ Elf Fantasy Magazine

Een geweldig boek
~ FF leesclub

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.