Start Reading

AmWakki-Indianeren og andre fortællinger

Ratings:
456 pages4 hours

Summary

Denne bog er en samling af 15 fantasy-noveller der handler om ulve og drager, enhjørninger og fugl føniks. Sammen fortæller de min historie og er samtidig helt deres egen. Her er et uddrag af det læseren har i vente:

"AmWakki Indianeren" handler om en forsker, der tager ud for at finde en flok legendariske og mystiske ulve og afdække deres hemmeligheder i et mytisk univers.

"Det Glemte Tempel" er fortællingen om en urgammel krig mellem guderne. En lille flok modige krigere, anført af en troldmand, arbejder mod tiden for at redde verden.

"Det overvågede samfund" handler om to unge mænds arbejde med overvågning og deres indbyrdes konkurrence for at være bedst. Lige indtil det bliver farligt ...

"Dragens Øje" er beretningen om ædle drager, der forviser ondskabens drager, men det koster dem dyrt. En ung mand og hans venner må nu drage ud for at redde deres verden fra den ondskab, der hærger. Kun en profeti leder dem på vej.

Novellerne er skrevet og samlet gennem en periode på 2-3 år og repræsenterer de svære ting i livet og drømmen om en fremtid man kan være stolt af.

God læselyst!

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.