Start Reading

Cum să le spun... Process Communication...

Ratings:
347 pages6 hours

Summary

Cum să mă port cu ceilalți la locul de muncă (fie că sunt director sau subordonat), sau, în viața privată, cu rudele mele sau cu prietenii?
Cum să le înțeleg reacțiile și să îi fac să-mi înțeleagă corect mesajele? Cum să mă adresez lor și cum să mă comport, astfel încât comunicarea dintre noi să fie optimă? Cu toții ne punem zi de zi astfel de întrebări.
Autorul cărții ne învață cum să ne poziționăm pe aceeași lungime de undă cu interlocutorul nostru, în funcție de tipul lui de personalitate: Perseverent, Gânditor, Imaginator, Promotor, Rebel sau Empatic. În acest mod, vom căpăta trei informații esențiale: despre sursele motivării lui, despre modul de comunicare preferat și modalitățile sale de a gestiona stresul. Modelul Process Communication a fost realizat de către psihologul american Taibi Kahler, pentru NASA. Gérard Collignon, colaboratorul său apropiat, îl preia și îl explică în această carte pentru publicul larg, oferind un ajutor esențial oricui își dorește îmbunătățirea abilităților de comunicare.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.