Start Reading

Rikthim Fatal Vol. I: Fatalitet Abstrakt

Ratings:
97 pages32 minutes

Summary

Idea për të rekuperuar disa "gabime" nga e kaluara në të vërtetë ka lindur disa vite më parë. Rielaborimi dhe ripublikimi i librit Fatalitet Abstrakt deri diku e kam konsideruar një "domosdoshmëri" për të komunikuar për të fundit herë në kampin poetik. 

Egocorpse Edition 2014.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.