Start Reading

Koma e Shpirtit

Ratings:
56 pages54 minutes

Summary

Të jetosh dhe pastaj të vdesësh? Të jetosh i vdekur? Të jetosh pas vdekjes! Kjo po, kjo torturon çdo shpirt të arratisur prej vetvetes. Cila mbetet domethënia e vdekjes atëherë kur proklamohet përjetësia e rilindjes? Ata që kanë njohur realitetin e kësaj jete janë të vetmit që i druhen vdekjes, përjetësisë. Ata që kanë njohur vdekjen më nga afër janë të vetmit që tentojnë përjetësinë, sepse në të nuk kanë për te jetuar më kurrë. Jeta pas vdekjes është vetëm një mishërim midis mosekzistencës dhe
imagjinatës njerëzore!

°Koma e Shpirtit 2002

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.