Start Reading

Dash, Lily și Cartea Provocărilor

Ratings:
280 pages4 hours

Summary

Ce ai face dacă ai găsi o carte ce te-ar provoca la un joc de-a v-ați ascunselea cu indicii? Ai accepta provocarea sau ai pune cartea înapoi în raft?


 


Lily a lăsat în raftul librăriei preferate din New York un jurnal plin de provocări, care așteaptă să fie găsit de băiatul potrivi. Acesta este Dash, un adolescent în vârstă de 17 ani, pasionat de cărți și cu o repulsie nemărginită față de tot ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului. El acceptă regulile jocului fetei. Dar sunt ei făcuți unul pentru celălalt? Deși par a se potrivi perfect în ceea ce privește exprimarea în scris, întâlnirile lor nu sunt lipsite de surprize și le pun în pericol relația încă dinainte ca aceasta să se înfiripe.


 


Rachel Cohn și David Levithan au scris o poveste de dragoste care îi va face pe tineri să scotocească prin rafturile librăriilor, căutând și tânjind după o iubire (și un jurnal) care să fie numai a lor.


 


“Cititorii vor fi încântați de limbajul spumos și de răsturnările amuzante de situație.“ Publishers Weekly


 


“Simțeam nevoia să-i absorb numele, în timp ce clătitele absorbeau untul și siropul. Abia dacă-mi mai aminteam cum arăta; imaginea lui era înconjurată de o pâclă de culoarea șampaniei, dulceagă și difuză, neclară. Îmi aminteam că era mai degrabă înalt, cu părul bine tuns și proaspăt pieptănat, că purta blugi și o jachetă marinărească de lână, posibil de epocă, și că mirosea a băiat, dar la modul plăcut, nu la cel scârbos.


Și mai avea și cei mai albaștri ochi din lume, și gene lungi, negre, aproape ca ale unei fete.“

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.