Start Reading

Historia e Pidhi

Ratings:
264 pages4 hours

Summary

Histori
e Pidhi
është një libër origjinal
në historinë e Visual organeve femra.
Gjurmët e autorit nga parahistorinë
sot si
njeriu ka përfaqësuar gjininë femërore, dhe cilat ishin kuptimet që lidhen me
ato. Temat
trajtohen nga autori ndjek një historik të gjerë
dhe kuadri kulturor që përfshin shekuj të historisë sociale të grave
në mënyrë që të hedhin dritë mbi
motivet kulturore që ishin baza e teorive
dhe besimet organeve femra.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.