Viharfelhő

Book Actions

Start Reading

Book Information

Viharfelhő

Ratings:
Rating: 5 out of 5 stars5/5 (1 rating)
Length: 513 pages6 hours

Description

MAXINE REVERE, az ellenállhatatlanul okos és vonzó bűnügyi újságírónő a fejébe vette, hogy az öt ember megölésével vádolt Adam Bachman bűnlajstroma ennél hosszabb, például megérzése szerint egy régóta eltűnt idős házaspár meggyilkolása is a nevéhez köthető.
És bár a házaspárt továbbra sem találják – se élve, se holtan –, a pernek Maxine kivételével mindenki a végére akar érni.
A vádlottal készített exkluzív interjú során a gyanúja csak erősödik, és az is kiderül, hogy Adam Bachman jóval többet tud Maxine múltjáról, mint az komfortos lenne…
Sőt a riporter úgy véli, az elmebeteg gyilkos nem dolgozott egyedül, és a társa továbbra is szabadon mászkál.
Max tovább nyomoz, bár szinte mindenki akadályozni próbálja, és a sötét fellegek csak egyre gyűlnek és gyűlnek, ahogy többet megtud az esetekről, és ahogy egyre inkább összefonódnak vele is a szálak. Még nem sejti, hogy egy szociopata őrült csak azt figyeli, hogy egyetlen hibát vétsen – és ő akkor majd ott vár rá…


Rengeteg krimit olvasok, szeretek együtt nyomozni a rendőrökkel, borzongani a szereplőkkel. Ez a feszültséggel teli, hátborzongató thriller a briliáns Allison Brennan tollából a legújabb kedvencem.
Garantálható, hogy olvasása közben, akárcsak én, te is majd gyakran körbejársz a lakásban – ellenőrzés céljából…
Csak hogy biztos légy abban: biztonságban vagy.

Read More