Start Reading

Eén dag, twee dood; Commissari Renz Vos, raadsel 5: Nederlands

Ratings:
65 pages56 minutes

Summary

Moord zonder moordenaar? Als commissaris Renz Vos na zijn pensionering Parijs bezoekt, wordt hij daar gebeld door een Engelse TV-verslaggeefster. Laura Bonnet onderzoekt voor haar programma 'True Crime Investigation' een dubbele moord in Utrecht. Renz' plaatsvervanger is niet erg mededeelzaam, ook al boekte hij succes met een snelle arrestatie. Hij doet alsof; maar opvolger Wouter van Belzen lijkt niet erg zeker van zijn zaak.
Een vreemd telefoontje voedt Laura's twijfels. De anonieme beller adviseert haar om met Renz Vos te praten. Ver weg in in het buitenland, met de belofte zich niet meer met politiezaken te bemoeien, kan Renz echter ook niet veel uithalen. Ondertussen laat Laura zich wèl met zijn suggesties naar Utrecht sturen. Daar werd een bankier vermoord en twee uur later een kunstschilder dood in zijn atelier gevonden. "Wat was hun relatie?" wil Renz Vos graag weten.
Bij de misdaad zijn niet meer dan vier mensen betrokken. Met twee dood en twee onschuldig, lijkt dit een moord zonder moordenaar. Of heeft Van Belzen toch de juiste persoon gearresteerd?

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.