Enjoy millions of ebooks, audiobooks, magazines, and more, with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Alfas Arving
Alfas Arving
Alfas Arving
Ebook59 pages49 minutes

Alfas Arving

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

En sexy milliardær kontrollert av klanen sin. En yppig kokk som aldri har trodd hun var bra nok. Finner de den friheten som bare kjærligheten kan gi? 

Den kjekke milliardær-skifteren Orson har alt en mann kunne ønske seg – penger, utseende, respekt – bortsett fra makten til å bestemme over sitt eget liv. Faren, klanens Alfa, har arrangert et ekteskap mellom Orson og en kvinne fra en annen klan for strategiske formål, noe som vil fange Orson i et lidenskapsløst liv. Det vil si, inntil han møter den veldreide drømmekvinnen sin …

Casey er en talentfull kokk som drømmer om å ha sitt eget cateringselskap. Men den eneste formen for ekte lidenskap hun har greid å finne, er å gi folk nytelse gjennom maten hun lager.

Når Orson inviterer Casey hjem til seg, åpner en misforståelse for en livsendrende lidenskap som kan endre livet for dem begge. Friheten har en høy pris … men har Orson endelig funnet en kjærlighet som er verd prisen?

Alfas Arving er en kort paranormal BBW-romanse i serien “Bjørneskifter-milliardæren» (“Bear Shifter Billionaire”), en rekke frittstående fortellinger som tirrer og tilfredsstiller. Hvis du liker dampende romantikk, kokkekunst som får deg til å sikle og opprivende kamper mellom skiftere, vil du elske den fantastiske boken til AJ Tipton.

Kjøp Alfas Arving for å kjenne heten i dag! 

LanguageNorwegian
Release dateNov 3, 2016
ISBN9781507143544
Alfas Arving
Read preview
Author

AJ Tipton

AJ Tipton is a writing team: Annie and Jess (Get it? "AJ"). Based in Brooklyn with the greatest dog in the world as our mascot, we love to create fun romances that astound, amuse and arouse. Our romances are steamy and paranormal, with strong heroes saving the day through extraordinary adventures.   Check out our FREE novella, Coaching the Bear, for a taste of what our magical worlds have to offer! We are huge proponents of informed consent, and love to wind cheeky pop culture references into our works. Let us know which ones you catch!  Please say hello! You can get in touch with us through: Email: ajtiptonauthor@gmail.com Facebook: www.facebook.com/AJTiptonAuthor Twitter: twitter.com/AJTiptonAuthor Blog: ajtiptonauthor.wordpress.com  

Related categories

Reviews for Alfas Arving

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

  Book preview

  Alfas Arving - AJ Tipton

  Mahogniskrivebordet seilte gjennom vinduet i et regn av glasskår.

  Det vinduet ble nettopp fikset, tenkte Orson mens han tviholdt i lakenet han hadde rundt livet. Kald luft fra det knuste vinduet traff det nakne brystet hans, og brystvortene krympet til små, harde kuler.

  Ro deg ned, far, sa han gjennom sammenbitte tenner.

  Bjørnen i ham rørte på seg og prøvde å kjempe seg opp til overflaten for å møte den økende trusselen. Ikke nå, ikke ennå. Ikke her, befalte han bjørnen og holdt den nede. Ikke så lenge hun er i fare.

  Hvordan våger du å ikke adlyde meg! Du er en skam for klanen! ropte Nikolai mens han grep tak i favorittstolen til Orson og slengte den mot en bokhylle. Hyllene skalv og ga etter, og Orsons samling av programmeringsbøker raste i gulvet. Den globeformede prisen han hadde vunnet for enestående resultater innen nyskapende programvare rullet over parketten.

  Vær så snill, jeg visste ingenting. Det klynket fra hjørnet der kilden til dagens bråk satt. Sarah skalv mens hun kledde på seg, og de deilige kurvene hennes forsvant under en enorm genser.

  De hadde vært sammen i noen få dager, og Orson hadde visst at det ikke ville vare – bjørnen i ham hadde aldri likt henne — men for bare noen timer siden hadde han endelig fått overtalt henne til å ta av seg alle klærne mens de hadde sex. Da hun endelig hadde forstått hvor inderlig han trengte å se de store brystene hennes heve og senke seg mens han støtte voldsomt inn i henne, var kicket utsøkt. Men det overraskede uttrykket hun hadde hatt i ansiktet i det øyeblikket, kunne ikke veie opp for skrekken som lyste fra det nå. Han hadde knapt hatt tid til å gjøre seg ferdig før faren knuste døren til pinnevev.

  Du er min sønn! brølte Nikolai. Jeg er Alfa. Du har å gjøre det som er best for klanen, ellers dreper jeg deg. Travingen fram og tilbake stanset for et øyeblikk. Eller enda bedre, jeg får Cleo hit. Hun kommer til å sette en stopper for denne latterlige oppførselen.

  Fordi jeg trenger en påminner om at du mener Cleo ville være en bedre Alfa for klanen enn det din egen sønn er, tenkte Orson og pustet dypt inn. Han dro hånden gjennom det korte, svarte håret og minnet seg selv, nok en gang, på han måtte vise sin far respekt.

  Flanellskjorten til Nikolai var begynt å revne mens bjørnen i ham strakk på seg under huden hans, og lag av pels og sener rev det rød- og svartrutete stoffet til filler. Gjennom den revnende skjorten kunne Orson se arrene som dekket farens bryst på kryss og tvers, hvert eneste ett av dem en påminnelse om hvor ulike oppfatninger de to hadde om hva som var det beste for klanen.

  Cleo har nok med forretningene sine, sa Orson.

  Han bøyde seg sakte og hentet opp vesken til Sarah fra gulvet, og gikk over til henne mens han sørget for at kroppen hans beskyttet henne fra den truende faren.

  Ingenting bør være viktigere for Cleo enn å sørge for at forloveden hennes er trofast, sa Nikolai. Han grep den rullende globen og kastet den gjennom det neste, ennå intakte, vinduet.

  Jeg er sikker på at Cleos Fortune 500-selskap ville være uenig med deg der, tenkte Orson og bet seg i tungen for å hindre seg selv i å si det høyt. Han lot blikket fare over den ødelagte stuen. Så lenge faren tok raseriet ut på møblementet og prisene hans, ville Sarah fortsatt være i live.

  Hvem er Cleo? hvisket Sarah mens hun tok imot vesken og klemte den mot brystet.

  Arrangert ekteskap. Tro meg, det betyr ingenting, sa han til henne. Han kunne kjenne lukten hennes. Parfymen hun hadde dynket seg med, kunne ikke helt dekke over den gjennomtrengende stanken av frykt som drev fra huden hennes. Jeg ringer deg i morgen. Han holdt øye med faren, men rakte ut en hånd for å hjelpe henne på beina.

  Nei, det gjør han ikke! ropte Nikolai og sparket i bøkene som lå på gulvet så de seilte gjennom luften. "Min sønn

  Enjoying the preview?
  Page 1 of 1