Start Reading

Enzima miracol. Cum să ajungi sănătos la 100 de ani

Ratings:
204 pages3 hours

Summary

Enzimele sunt cheia sănătății tale. Află de ce!

„Un mega-bestseller în țara de origine a autorului, Japonia, cartea de față prezintă teoria lui privind enzima sursă. În esență, el identifică o enzimă precursoare pe care organismul o transformă în enzimele specifice necesare pentru a susține, menține sau repara corpul și funcțiile sale. Adevăratul mesaj al cărții este: stilul de viață este fundamental pentru sănătate.“ – Publisher’s Weekly

Dr. Shinya, gastroenterolog de renume mondial, și-a petrecut viața efectuând cercetări empirice pe subiectul digestiei umane. A produs o revoluție în medicină descoperind enzima fundamentală miraculoasă. În cartea de față autorul ne explică pe larg cum funcționează enzimele și cum sunt acestea afectate ca urmare a unui stil de viață necorespunzător.

Ne este perfect la îndemână să fim plini de viață și sănătoși, de îndată ce înțelegem care este cheia codului vieții, și anume, factorul enzimatic.

Citind cartea de față, vei afla:

Cum să arăți mai tânăr și să întârzii îmbătrânirea Cum să-ți întărești sistemul natural de apărare al organismului Cum să ajungi sănătos la 100 de ani Concepții greșite legate de multe tendințe alimentare De ce consumul de lactate poate provoca osteoporoză Relația inseparabilă dintre corpul omenesc și pământ Cum activează dragostea sistemul imunitar.

Urmând recomandările doctorului Shinya vom scădea în greutate, vom fi în formă, vom economisi bani și ne vom bucura de o viață îndelungată și sănătoasă.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.