Start Reading

Așteaptă-mă

Ratings:
419 pages5 hours

Summary

După un accident tragic, în urma căruia își pierde memoria, Kate Alexander încearcă să se acomodeze cu un soț și cu o viață care nu-i par deloc familiare. Dar după moartea neașteptată a soțului ei, când găsește în biroul acestuia fotografia unei fetițe care nu poate fi nimeni altcineva decât fiica ei, de a cărei existență nici nu avea habar, Kate începe să-și pună întrebări.

Ryan Harrison și-a pierdut soția într-un accident aviatic și, pentru a putea face față durerii provocate de pierderea ei, s-a dedicat propriilor afaceri și creșterii fiicei lor. Ajuns un om influent în industria farmaceutică, Ryan are tot ce și-ar putea dori: bani, faimă și putere, dar ar renunța la toate doar pentru a mai petrece măcar o zi cu femeia pe care încă o iubește și pe care nu și-o poate scoate din suflet.

Drumul lui Ryan se intersectează cu a lui Kate, și o atracție inexplicabilă se naște între ei. În timp ce amândoi încearcă să găsească răspunsuri, ajung să scoată la iveală minciuni de mult ascunse care par să ducă în aceeași direcție și care le pun viața în pericol, chiar acum când sunt atât de aproape de a profita de a doua șansă mult așteptată.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.