Start Reading

Frumusețe prin detoxifiere

Ratings:
414 pages5 hours

Summary

Vrei să afli secretul suprem al sănătății și al frumuseții? Nu-l căuta în cutia cu medicamente, caută-l aici!

Apelând la doar câteva schimbări de regim alimentar:

vei obține o strălucire tinerească a pielii vei scăpa de acnee, petele de pe ten și riduri vei avea un păr cu un luciu sănătos și unghii tari te vei descotorosi de kilogramele în plus și nu vei mai calcula niciodată caloriile!

„Nu-mi place să țin dietă. Îmi place să mănânc sănătos și tocmai în asta constă filosofia lui Kim. E genială.“ – Drew Barrymore

Kimberly Snyder, nutriționistă și expertă în înfrumusețare, este cunoscută în lumea celebrităților din industria divertismentu-lui, pe care le ajută să arate excepțional. Acum ai și tu posibilitatea să beneficiezi de tratamentul vedetelor.

Kim avea probleme cu părul aspru, stări de disconfort fizic și o burtică încăpățânată, până când a început să călătorească prin lume și a aflat secrete ale frumuseții vechi de când lumea.

Astfel a descoperit că ceea ce mănânci constituie cel mai bun produs pentru frumusețe și a elaborat un program de anvergură care curăță organismul de toxine astfel încât să poți arăta splendid și să te simți minunat.

„Cartea lui Kimberly Snyder este o lectură obligatorie, care scoate în evidență importanța introducerii în alimentație a cât mai multor legume și fructe. Ea îi învață pe cititori cum să valorifice la maximum ceea ce mănâncă.“ – Dr. Mehmet Oz

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.