Start Reading

Civilizații dispărute și secrete ale trecutului

Ratings:
351 pages7 hours

Summary

Misterul stârnește uimire, iar uimirea îl face pe om să vrea să înțeleagă. – Neil Armstrong

Au existat cu adevărat Atlantida și Lemuria? Cine a construit piramidele și în ce scop? Cât de avansată era tehnologia culturilor antice?

La aceste întrebări și la multe altele cartea de față își propune să ofere răspunsuri prin intermediul unor adevărate autorități în domeniu.

Erich von Däniken, celebrul autor al bestsellerului internațional Amintiri despre viitor, examinează piramidele egiptene, studiindu-le implicațiile astronomice și mesajele pe care erau menite să le transmită.

Temerarul explorator al Americii antice, Frank Joseph, se ocupă de scandalurile arheologice și tentativele de suprimare a dovezilor, printre care „pierderea“ de către Muzeul Smithsonian’s a craniilor mayașe descoperite în insulele Aleutine.

Philip Coppens, unul dintre comentatorii seriei Ancient Aliens de la History Channel, explorează rețeaua celtică de drumuri care poate fi pusă în legătură cu o reproducere veche de 4 000 de ani a Atlantidei, realizată pe sol.

Savantul și exploratorul de mistere Oberon Zell-Ravenheart adună laolaltă Grădina Edenului, Arborele Vieții, marele potop biblic, încercând să descifreze misterul scufundării Lemuriei.

Marie D. Jones și Larry Flaxman explorează teoriile antice despre sunet și rezonanță și ipoteza folosirii acestora în construirea megaliților și a piramidelor, precum și în atingerea stărilor modificate ale conștiinței.

Jurnalistul Nick Redfern dezvăluie interesul stăruitor al autorităților SUA pentru trecutul nostru străvechi, misterele religiei și artefactele enigmatice.

Dovezi privind aceste mistere antice sunt pretutindeni – dacă știi ce să cauți.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.