Start Reading

Näkijän tarina

Ratings:
Length: 193 pages1 hour

Summary

”Luulin, että kaikki muutkin aistivat, tunsivat, näkivät ja kuulivat, enkä voinut mistään tietää, ettei niin ollutkaan. En voinut tietää, ettei kukaan toinen lapsi leikkinyt hautajaisia tai pelännyt sodassa kuolemista. En tiennyt olevani ainoa, joka tiesi, että Esko-pappan liiterin alla asui tiikeri. Minulle itselleni se kaikki oli tavanomaista: se oli elämääni, ja se oli ainoa todellisuus, jonka tunsin. Maailmani oli erikoinen, tavallisen erikoinen.”

Näkijän tarina on tositarina. Se on elämäni tarina, ja se on kasvumatkani näkijäksi. Tarinani alkaa siitä, mistä minäkin: alusta, ja se etenee kronologisesti nykyhetkeen. Kenties merkittävin käänne matkallani sijoittuu vuoden 2014 syksyyn, jolloin ryhdyin tietoisesti luomaan yhteyttä Henkimaailmaan. Marraskuussa sitten sainkin kotiini vieraan, joka laittoi minut lujille ja käänsi elämäni ylösalaisin.

Kerron nyt tarinani, koska tiedän, että moni tunnistaa siitä itsensä. Tiedän itse, miten yksinäinen maailma näkijän maailma voi olla, sillä näkijän maailma on eri maailma kuin toisilla, eikä näkijän maailmaa jaa kukaan toinen – kunnes eräänä päivänä kaikki muuttuu.

Silloin ymmärrät, miksi.

Kasvu näkijäksi on ulos murtautumista, rajojen ylittämistä ja uskaltamista. Kasvaa näkijäksi on syntyä uudelleen.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.