Start Reading

Si Të Falësh Lehtë

Ratings:
23 pages18 minutes

Summary

Dhe kur qëndroni duke u lutur, nëse keni diçka kundër ndokujt, FALENI, që edhe Ati juaj që është në qiejt, t’ju falë mëkatet tuaja. Por nëse JU NUK FALNI, AS ATI JUAJ, QË ËSHTË NË QIEJT, NUK DO T’JUA FALË SHKELJET TUAJA” (Marku 11:25-26). A nuk të bëjnë të dridhesh këto vargje? Atëherë këtu është zgjidhja.
Në këtë libër kaq të nevojshëm, do të mësosh të falësh lehtë – që të mund të shijosh faljen e Atit tonë qiellor. Le të jetë ky libër shoqëruesi yt derisa të mbërrish në pozitën ku je në gjendje të falësh me lehtësi dhe me sinqeritet.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.