Start Reading

Visul lui Summer

Ratings:
257 pages3 hours

Summary

Al treilea volum al seriei Clubul fetelor dependente de ciocolată


Încă o poveste delicioasă din seria Clubul fetelor dependente de ciocolată, alături de Pasiunea lui Cherry și Cufărul lui Skye.


Summer s-a visat dintotdeauna dansatoare și, când apare un loc la școala de balet, și-l dorește dureros de tare. Gimnaziul se termină și începe vacanța dar, spre deosebire de geamăna Skye și de celelalte surori, Summer nu are timp de petreceri pe plajă.


Audiția devine noua ei obsesie, iar lucrurile încep să scape grav de sub control...


Cu cât încearcă mai mult să atingă perfecțiunea, cu atât se pierde mai tare. Va realiza Summer – cu ajutorul băiatului care vrea să-i fie mai mult decât prieten – că visurile vin în tot felul de forme și mărimi?


„Emoționant, tandru, de neuitat.“ – The Guardian


„Fiica mea era o cititoare foarte selectivă, așa că am vrut să scriu cărți pe care să nu le lase din mână, povești care să o facă să viseze, să-și pună întrebări, să mediteze și – de ce nu? – să înțeleagă mai bine viața.“ – Cathy Cassidy


„Sora mea roșește până în albul ochilor și pare că și-a pierdut cu desăvârșire darul vorbirii. (...) Apoi râde cu gura până la urechi, iar Finch îi întoarce un zâmbet la fel de luminos. În clipa în care noi celelalte simțim miros de ars, e greu de spus dacă acesta vine de la privirile lor electrizate, ori de la fierul de călcat pe care Skye l-a abandonat pe unul dintre cele mai bune furouri vintage ale ei.“

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.