Start Reading

Hoe zorg je voor je konijn: Inclusief het kiezen van de beste huisdierrassen

Ratings:
42 pages26 minutes

Summary

Of je nu konijnen houdt voor de toonzaal of om te genieten van het rustgevende comfort dat deze speelse beestjes brengen, je kunt bij dit boek terecht voor de essenties van zorg voor konijnen.

Geschreven door een professionele konijnenfokker is Hoe zorg je voor je konijn een uitgebreide zorggids voor konijnenliefhebbers die de details willen weten over zorg voor een konijn, liever dan informatie over fokken. Houd je konijn gezond en tevreden; wij lopen je door het proces heen, stap voor stap. Leer hoe je een konijnenhok bouwt, zorgt voor nagels en tanden, je konijn voedt, een slaapplek prepareert, en nog veel meer!

Dit is een gids voor huisdierbezitters, niet één die ingaat op commercieel fokken, dus gaat hij niet in op het onderwerp van het fokken van konijnen.

Van het zenuwachtig bewegen van een neusje tot het zachte, zijdeachtige lijfje: je zult snel verliefd worden op je nieuwe konijnvormige bondgenoot. Ontdek een complete, uitputtende lijst van konijnenrassen die worden erkend door de American Rabbit Breeders Association. Je leert precies welke rassen geschikt zijn als huisdier voor je gezin, en welke te vermijden.

Pik vandaag je kopie op van Hoe zorg je voor je konijn en ervaar de wonderlijke geneugten die een konijn als huisdier je zal brengen.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.