Start Reading

Zuhanás előtt

Ratings:
475 pages7 hours

Summary

Egy ködös nyári éjszakán magánrepülőgép száll fel az Egyesült Államok keleti partvidékéhez tartozó Mar​tha’s Vineyard-szigetről New York felé, fedélzetén tizenegy utassal. 


Tízen a felső tízezer tagjai, a tizenegyedik egy nem túl jelentős festő. Tizenhat perccel az indulás után a gép az óceánba zuhan. A katasztrófát ketten élik túl: Scott Burroughs, a festő és a gépen utazó médiamogul négyéves kisfia. Burroughsnak sikerül a lehetetlen: partra úszik a gyerekkel. Ott aztán belekerül a nyomozás és a médiahisztéria kettős forgatagába. De vajon véletlenül zuhant-e le a gép? Vagy a befolyásos embereket szándékosan gyilkolta meg valaki? 


Noah Hawley thrillere napok alatt felkerült a sikerlistákra. A történet nem csak az olvasók, de a kritikusok közt is egyöntetű sikert aratott, mert a szenvedélyes összecsapások nagy gonddal és alapossággal megrajzolt szereplők között zajlanak le. A könyv letehetetlenül izgalmas. 


A szerzőt milliók ismerik szerte a világon, Ő a több földrészen is rendkívüli sikert aratott Fargo filmsorozat sokszorosan díjnyertes írója. Díjai közt ott az Emmy és a Golden Globe díjak. A zuhanás előtt filmjogait a Sony Pictures vásárolta meg.


 


*****


 


"Izgalom, tragédia és egy szégyenteljes médiahisztéria története. Mestermű." - Publisher’s Weekly
"Történet a szakadékról a feltevések és az igazság között és az emberekről, akik belezuhannak ebbe a szakadékba. Katartikus…"  - Wall Street Journal
"Elvarázsolta a szívünket és az eszünket is." - New York Post
"Tökéletes konstrukció, tökéletes történetmesélés." - Book Reporter


Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.