Start Reading

Antikhandlare Allans udda vänner: Vänner med proveniens

Ratings:
372 pages6 hours

Summary

Allan Strick driver en fin liten antikhandel i centrala Göteborg där han umgås med sina minst sagt udda vänner. Vänner med proveniens, alla vill de berätta något för Allan. Ibland dras Allan mot sin vilja in i deras underliga liv, ibland sinkar de hans business till Allans fru Mirandas förtret.

Möt Oliver - en före detta kriminell som letar efter kärleken och Isabel - en pensionerad KBT terapeut som går på gatan för sitt eget höga nöjes skull. Fru Tut är en timid dam som inte är vad hon utger sig för att vara. Ingenjören Harald spelar trombon i tid och otid, det har han tränat på ett helt liv i Saudiarabien.

Astrid söker ständigt efter meningen med livet. Gun, P-lisan kraschar och krockar med tjänstebilen innan hon byter yrkesbana. Mia berättar om sina eskapader med ryssar. De historierna är sanna, på heder och samvete!

Du får möta och lära känna många fler originella och ovanliga personer i denna aningen burleska historia som utspelar sig i härliga Göteborg, Särö, Varberg och Hunnebostrand.

Det sker dödsfall i boken, inte ett enda blir uppklarat. Är det mord, dråp eller naturlig död?

Det kanske du aldrig få veta!

Lite får du räkna ut själv!

Antikhandlare Allans vänner är den första delen av två. Del två ges ut 2017/2018. Eventuella likheter med verkliga personer är slumpmässiga.

Läs mer om boken här: www.antikhandlareallan@jimdo.com

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.