Start Reading

Intelligens Gyógyulás: Kiút a betegséget okozó feszültségből

Ratings:
340 pages5 hours

Summary

Intelligens Gyógyulás könyv - Kiút a betegséget okozó feszültségből
A stressz megoldás és a gyógyulás pszichológiája
Egy életre szóló, pótolhatatlan segítséget kapsz azáltal, hogy:
kézhez kapod a problémák és a betegségek gyökérének kezelési útmutatóját, megtapasztalhatod a stressz megoldás mély és hatékony módszerét, és a feszültségeid feloldásán át gyógyíthasd a betegségedet.
Az Intelligens Gyógyulás logikus rendszere felnyitja a szemünket, és rájövünk, hogy egyszerűen az önmagunkhoz való helytelen hozzáállás kijavításával az életünk lehetetlennek hitt problémáira, és a betegségeink érzelmi gyökerének kezelésére találjuk meg a legmélyebb módszert. A gyógyulás pedig ennek a kiegyensúlyozó megoldásnak a legtermészetesebb eredménye, mellékhatása.
Lenyűgöző, hogy az értelmünk használatának létezik egy feszültségmentesítő, egészséges, módja is.
Kinek ajánlott a könyv?
Azoknak, akik egy ésszerű megoldást keresnek az érzelmi problémáikra és a stresszes helyzeteikre, és akik nem elégednek meg a népszerű, felhígult ismeretekkel, hanem egy komoly és gyakorlatias könyvet szeretnének ebben a témában. A közérhetőségre és a gyakorlati alkalmazásra is koncentrál, alapos és precízen szerkesztett, egyaránt tudják használni szakemberek és betegek is.
Az Intelligens Gyógyulás könyv témái:
Miért a legtermészetesebb és a legmélyebben ható megoldás az Intelligens Gyógyulás? Hogyan tudod még azelőtt felismerni a betegség beindulását, mielőtt megjelennének a fizikai tünetek? A stressznek 4 szintje van, és ezzel ellentétben 4 gyógyító érzés/érzelem. Milyen hatása van ennek a szervezetedre? Hogyan kezeljük a stresszhelyzeteiket úgy, hogy ne legyen belőlük betegség? Hogyan érhetjük el a gyógyulást? Mi kell ahhoz, hogy beinduljon? Mire kell odafigyelnünk, ha gyorsabban akarunk gyógyulni? Hogyan tudjuk elkerülni azokat a tipikus hibákat, ami miatt elhúzódik, gyógyíthatatlanná válik egy betegség? A legfontosabb: hogyan tudod az érzelmeidet úgy kezelni a könyvben tanultakkal, hogy ne feszültséget, elfojtásokat hozzál létre, hanem megnyugvást és jó érzést? Milyen lépéseket kövess a lehetetlennek tűnő élethelyzetek megoldása esetén? Hogyan fejleszd magad, hogy a gyengeségeid csökkenjenek, és hogyan válhatsz érzelmileg szilárddá, a problémákkal és a betegségekkel szemben immunisabbá?
A szerzőről
Nagy A. Csongor több mint 20 éve a testi és lelki egészség összefüggéseinek elkötelezett kutatója és szakértője. Ebben a könyvben felbecsülhetetlen értékű, sok évnyi kutatási eredményeit és terápiás tapasztalatait teszi közkincsé. Elkötelezetten tanulmányozta az életünket megkeserítő érzelmi feszültségek mély tudatalatti okait, annak a titkát, hogyan tudunk gyökeresen VÁLTOZNI, és ezen keresztül az életünk problémáit és betegségeit mélyen megoldani, gyógyítani. A stressz-szintek és a betegségek pszichológiai okainak kutatása vezette el a tudat azon mélységébe, ahol ezekre a kérdésekre a válasz „el van ásva”.
Mit kaphatsz az Intelligens Gyógyulás könyvből?
Összeáll a kép – Segítséget nyújt, hogy hogyan tudod a feszültségteremtés helyett természetes módon kiegyensúlyozni az érzelmeidet, és ezáltal gyógyulni. Világosan feltárja az összefüggéseket. Egy életen át használható, hatékony megoldás – Érthető és jól használható módon kapod kézhez ezt a páratlan tudást. Gyakorló kérdések, emlékeztetők – segítik a praktikus használatot, hogy bármikor, amikor felbukkan egy betegség, azonnal tudd, és pillanatok alatt megtaláld, hogy mit kell átolvasnod, és mire kell odafigyelned. Történetek helyett – több, mint ötszáz esettanulmány eszenciáját kapod kézhez, ami rengeteget fog segíteni a megértésben és az alkalmazásban. Típus példák – a legjellemzőbb típusproblémák leírásával segít kiválasztani, hogy melyik illik a leginkább te esetedre, ezáltal praktikussá, könnyen használhatóvá és emlékezetessé válnak a tanultak. A stresszkezelés eddig nem ismert, leglogikusabb megoldása – a Belső együttműködés egy olyan 4 lépéses folyamat, amivel megtanulhatjuk az érzelmeinket elfojtás mentesen k

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.