Start Reading

Léböjt Hotel

Ratings:
Length: 352 pages3 hours

Summary

Másfél évvel sorsfordító zarándokútjuk után a keddi nők újabb közös nyaralásra indulnak. Hét nap tökéletes kikapcsolódás: se férfiak, se család, se internet, se telefon. Egy teljes hét a léböjtkúra, a salaktalanítás és a méregtelenítés Bermuda-háromszögében, hogy nyomtalanul eltűnjenek a fölös kilók, a méreganyagok, a munkahelyi stressz és a családi gondok. Ám hamar kiderül, nem a farkaséhség az egyetlen, amivel meg kell küzdeniük, mert nemcsak a kilóktól, a múlttól sem olyan könnyű megszabadulni...

Monika Peetz író, dramaturg, forgatókönyvíró. Keddi nők című regénye 2010-ben jelent meg Németországban, és még abban az évben több mint egymillió példány kelt el belőle. Azóta 23 nyelvre lefordították, és meg is filmesítették.

„Mi lenne, ha meghosszabbítanánk az itt-tartózkodást? – vetette föl Eva. – Elvégre a kéthetes böjtkúra még jobb, mint az egyhetes. Főleg az anyám nélkül.

– A hajamat, a szempillámat, a körmömet, mindent meghosszabbíthattok rajtam, de a böjt meghosszabbítását nem vállalom – tiltakozott hevesen Estelle.

– Két napom van és egy félfalunyi lehetséges apám – sóhajtott fel Eva.

– Mire valók a barátok? – biztatta Caroline. – Két szem többet lát, mint egy.

– Hát még négy! – csatlakozott Kiki, föltette a kezét, és felemelte Gretáét is.

– Módszeresen végigvizslatjuk a falut – ígérte Caroline.”

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.