Start Reading

Adevărul şi alte minciuni

Ratings:
Length: 221 pages4 hours

Summary

Premiul European pentru Literatură Crime 2015
Unde se sfârșește adevărul și unde începe minciuna? 
Henry Hayden este admirat de toată lumea. Un celebru autor de bestselleruri. Un soț iubitor și devotat. Un vecin generos și atent. 
Dar Henry Hayden e numai o imagine, o mască. Trecutul său e un secret și cu atât mai mult metodele sale. Doar el și soția sa știu că de fapt ea este autoarea romanelor care l-au făcut faimos. 
Când amanta lui rămâne însărcinată, fațada pe care Henry și-a construit-o cu grijă e pe cale să se năruie. Iar într-o noapte ploioasă, în vârful unei stânci abrupte, soluția perfectă devine greșeala sa cea mai cumplită.
"Suntem într-un fel de eră de aur a antieroului sociopat, atât în cărți cât și pe ecrane, de la personajul Dexter al lui Jeff Lindsay până la eroinele borderline create de Gillian Flynn și Paula Hawkins. De obicei antieroul înfruntă niște adversari formidabili, iar Arango se asigură că lucrurile nu vor fi niciodată ușoare pentru Henry." - Th e New York Times Book Review
"Arango analizează decăderea umană prin personalitatea borderline a lui Henry Hayden. Veți fi nerăbdători să aflați dacă mașinațiunile lui Henry îl vor pro¬teja sau dimpotrivă, dacă haosul pe care l-a creat îi va distruge propria armură." – Booklist
"Un senzațional thriller psihologic care sondează mintea unui om lipsit de suflet." - Publishers Weekly

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.