Start Reading

De beste saprecepten voor je ideale gewicht: Meer dan 30 gezonde fruit- & groentesapjes

Ratings:
46 pages23 minutes

Summary

De beste saprecepten voor je ideale gewicht: Meer dan 30 gezonde fruit- & groentesapjes door Dale L. Roberts
Meer dan 30 lekkere en eenvoudige saprecepten voor je dieet: leer hoe je sapjes maakt die je helpen af te slanken!
De beste saprecepten voor je ideale gewicht is een verzameling van verse sapjesrecepten voor iedereen die veilig en doeltreffend wil afvallen.
Het is een perfecte metgezel voor lijners die een paar centimeters en kilootjes willen verliezen en tegelijkerijd een gezond lichaam willen behouden, dat bruist van leven.
In De beste saprecepten voor je ideale gewicht vind je:

Hoe groenten en fruit voor te bereiden Welke producten ideaal zijn voor de beste drankjes Hoe bittere drankjes te vermijden met kleine veranderingen Informatie over waarom sapjes zo doeltreffend zijn bij het afslanken Hoe het meeste te halen uit elk glas voor je optimale gewichtsverlies Wanneer je je sapjes het beste klaarmaakt voor de beste resultaten Meer dan 30 verschillende sapjesrecepten voor heerlijke groenten- en fruitdrankjes Tips om de drankjes aan je smaak aan te passen Advies om geld te sparen bij het sapmaken Recepten die geschikt zijn voor alle diëten en levensstijlen: veganisten, vegetariërs EN vleeseters En veel meer!

In dit boek vind je ook een woordenlijst van ingrediënten, met uitleg over de gezondheidsvoordelen en hoe je elk recept optimaal gebruikt.
Deze verklarende woordenlijst van ingrediënten vertelt je waarom ieder van de vruchten of groenten ideaal is om af te slanken en om je gezonde levensstijl te behouden.

Green Smoothies for Weight Loss is een uitstekende aanvulling op Dale L. Roberts’  De beste saprecepten voor je ideale gewicht. Deze beide boeken functioneren prima samen en halen het beste uit je afslankprogramma.
 

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.