Start Reading

Az írás a szenvedélyed? Út az olvasókig és az eladásig: Hogyan érd el, hogyan add el, és hogyan szerezz időt, olvasókat, vevőket

by
Ratings:
88 pages46 minutes

Summary

"Imádsz írni? Szeretnéd, ha olvasnák is? Még jobb lenne, ha megvennék, amit írsz?
Gondolj csak bele, rajtad kívül még milliónyian akarnak írók lenni, s még többen blogszerzők, cikkírók. Óriási a kínálat, mennyi az esély, hogy téged észrevesznek?


És ha észrevesznek, mennyien fognak olvasni?


S, ha olvasnak elegen, hogyan éred el, hogy vegyenek is tőled?


S, ha még ezt el is éred, tudod, honnan veszed mindehhez az időt?


Ha elgondolkodtál ezeken, akkor máris tudod, milyen értékes, ha valaki helyetted már elgondolkodott ezeken a kérdéseken, megkereste a megoldásokat, és számodra időt, fáradtságot spórolva a „kezedbe adja”."Van egy bizonyos pszichológiai folyamat, amin az olvasó átmegy,
amikor megismeri az írásaidat. Ha ennek ismeretében és figyelembevételével építed fel a kommunikációdat, az nagyon jól fog működni.


Biztosan azt szeretnéd, ha egyre több olvasód és/vagy vevőd lenne. Ha alkalmazod a könyvben bemutatott lépéseket, az olvasókat könnyen eléred, majd lépésről-lépésre végigviszed azon a folyamaton, amely érdeklődőből visszatérő olvasót és lelkes vásárlót alakít.


Ez a világ egyik legcsodálatosabb folyamata: Te egyre lelkesebben írsz és az olvasók egyre jobban várják, az új munkáidat. Mindezt úgy, hogy nem nyomulsz, hanem ellenkezőleg, olyan szimpatikusan csinálod, hogy örömöt okoz újra és újra visszatérni, olvasni és megvásárolni a műveidet.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.