Start Reading

Recepten: Clean eating kookboek (Dieet: Clean Eating)

Ratings:
45 pages15 minutes

Summary

Wat is Clean Eating?


Clean eating is eigenlijk het eten van écht voedsel. Onbewerkt en vers. het tegenovergestelde van junkfood en fastfood. Wanneer je 'schoon' eet, geef je je lichaam alle voedingswaarden die het nodig heeft om goed te functioneren en je te beschermen tegen ziekte. Daarbij zul je je ook nog eens enegieker voelen en er gezonder uitzien.

Eating clean, net als elke andere goede gewoonte, vraagt om een aantal aanpassingen in je levensstijl. Deze aanpassingen helpen samen om het makkelijker te maken om 'schoon' te eten...

Wil jij je gezondheid verbeteren en gewicht verliezen?

Je kan het met een clean eating dieet!

Clean eating bevorderd je gezondheid, geeft een boost aan je imuunsysteem, helpt je beter te concentreren, en maakt je haar en huid gezonder evenals dat het de spijsvertering helpt. Alles wat hier voor nodig is, is een kleine aanpassing in de gebruikte voeding. Dit soort dieet is makkelijk, lang vol te houden, geeft resultaat en geeft je genoegdoening. Dit is de tijd voor verandering. Beter nog, dit is de tijd om je beter te gaan voelen!

Gezien de hoeveelheid bewerkt voedsel dat tegenwoordig in de winkel ligt, is het niet moeilijk te begrijpen waarom gezond eten zo moeilijk is. Met deze clean eating recepten, geef je je lichaam echter precies wat het van je vraagt. Zodra je begonnen bent, kun je het verschil dat eten kan maken voelen.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.