Start Reading

Feketelista: Utólag mindenki szeret

Ratings:
376 pages4 hours

Summary

Mindenkire ráfér néha egy kis szerencse.
Layla Harrison végre egy olyan történet kellős közepén találja magát, amelyről érdemes tudósítania. Aster Amirpour nevét minden bulvárlap felkapta – bár nem olyan pozitív értelemben, amilyenben a lány korábban reménykedett. Tommy Phillipset egy hajszál választja el attól, hogy megkapja álmai nőjét, ami talán nehezebbnek bizonyul, mint VIP-jegyet szerezni valamelyik Unrivaled éjszakai klubba.
Layla, Aster és Tommy azonban nem így képzelte a dolgot, mindhárman belekeveredtek ugyanis Madison Brooks eltűnésének ügyébe:
Layla rejtélyes üzeneteket kap egy névtelen forrástól;
Aster esete annyira reménytelennek tűnik, hogy talán még a gazdag szülei által felbérelt ügyvédek sem menthetik meg a lányt;
Tommy az utolsó, aki élve látta Madisont;
Layla exe, Mateo pedig kénytelen engedni a csillogó modellvilág csábításának.
Ha az ember elég kitartóan ás, akkor olyan szaftos sztorikat találhat a celebekről, amelyek elkerülték a bulvárlapok figyelmét, de amikor Layla, Aster és Tommy egy jóhiszemű bennfentessel szövetkezve megpróbálják kideríteni az igazságot, rájönnek, hogy bizonyos titkoknak jobb helyük van a sírban.
A Feketelista Alyson Noël Imádott szépségek című izgalmas trilógiájának második kötete, amely szerelemről, halálról és a köztük lévő hazugságokról szól.https://amara.org/hu/videos/bYgmiOvc9boq/info/blacklist-by-alyson-noel-official-book-trailer-beautiful-idols-series/?tab=video

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.