Start Reading

Vanha nainen Espanjassa

Ratings:
236 pages3 hours

Summary

Tämä kirja on kertomus talven vietosta Espanjan Torreviejassa. Matkani alkoi 8.1.2010 ja kesti yhdeksän viikkoa. Monestakin syystä kirjan julkaisu viivästyi. On selvää, että se ei siis toimi matkaoppaana. Painetut matkaoppaat ovat osin vanhentuneita jo painosta tullessaan. Tästä piti tulla matkakertomus, ja on se sitäkin. Helmet-kirjasto on luokitellut sen elämäkerraksi, ja on se sitäkin.

Asuin pienessä ja edullisessa asunnossa, matkaa merelle oli kolme kilometriä ja kaupungin keskustaan hieman enemmän. Välillä satoi, välillä paistoi aurinko. Lyhyt pakkasjaksokin oli.Minulla kävi neljä vierasta: kuusikymppinen nainen, kolmikymppinen mies, kolmikymppinen nainen ja viisikymppinen nainen. Heillä kaikilla oli aivan erilaiset odotukset matkalta ja niinpä Torrevieja tuli tutkittua monipuolisesti busseilla, kävellen, takseilla ja polkupyörillä.

Espanjassa on halpaa matkustaa busseilla ja kävimme Orihuelassa, Murciassa, San Miguelissa ja Alicantessa. Vuokra-autolla ajelimme Elcheen ja Santa Polaan ja pikkukylien läpi. Junalla menimme Valenciaan ja Barcelonaan, lentäen Italian Bergamoon kaksikin kertaa.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.