Start Reading

Plaagbestrijding voor biologisch tuinieren

Ratings:
Length: 38 pages25 minutes

Summary

Maak je je zorgen over het gebruik van chemische middelen in je tuin en je kweekt ook nog groente, kruiden en fruit? Dat is heel goed, want deze middelen kunnen gezondheidsrisico’s veroorzaken voor je gezin, je huisdieren en het milieu. Er is wel een probleem. Hoe bied je bescherming biedt tegen de diverse soorten ziektes die je tuin kunnen verwoesten?

Plaagestrijding voor biologisch tuinieren is een e-book voor (vooral beginnende) tuiniers, waarin praktische en soms verrassende methodes beschreven worden om deze problemen het hoofd te bieden op een biologische en natuurlijke manier.

Biologisch voedsel dat je zelf verbouwt is gezonder, veiliger, lekkerder en verser dan de tegenhanger die chemisch is behandeld. Het bevordert ook een gezondere leefomgeving voor iedereen.

Als je je eigen biologische groente verbouwt, heb je minder uitgaven aan eten en het is ook nog eens een leuke hobby. Zelfs als je weinig ruimte en tijd hebt voor een moestuin met alles erop en eraan, zijn verhoogde bedden of een tuin in potten heel goede alternatieven. Ook hiervoor is de kennis uit dit boek handig om daarmee een prachtige oogst te krijgen. Download hier een exemplaar.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.