Start Reading

Rumänsk ordbok: En ämnesbaserad metod

Ratings:
726 pages1 hour

Summary

Den här ordboken innehåller fler än 3000 rumänska ord och fraser som grupperats efter ämne så att du lättare kan välja vad du vill lära dig först. Dessutom innehåller den andra halvan av boken två registeravsnitt som kan användas som grundläggande ordlistor där du kan slå upp ord på båda språken. Kombinationen av de tre delarna gör boken till en fantastisk resurs för språkinlärare på alla nivåer.

Hur använder jag den här rumänska ordboken?
Vet du inte riktigt var du ska börja? Vi föreslår att du först går igenom avsnitten om verb, adjektiv och fraser i bokens första del. Det ger dig en utmärkt grund för vidare studier och ett tillräckligt stort ordförråd för grundläggande kommunikation på rumänska. Ordlistorna i bokens andra del kan användas när det behövs för att slå upp ord du hör på gatan, rumänska ord som du vill veta betydelsen av, eller helt enkelt för att lära dig nya ord i alfabetisk ordning.

Slutliga kommentarer:
Ordböcker har funnits i århundraden och precis som andra saker som funnits länge kan de framstå som lite gammaldags och långtråkiga, men de fungerar alldeles utmärkt. I kombination med de enkla ordlistorna är den här rumänska ordboken en fantastisk resurs som hjälper dig genom lärandeprocessen och den är särskilt behändig när du inte har möjlighet att slå upp ord och fraser på internet.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.