Start Reading

Komt een kankercel bij de dokter

Ratings:
187 pages1 hour

Summary

Van kippen, varkens, vis, konijnen en vee tot chimpansees worden dieren opgesloten voor consumptie. Sinds de jaren vijftig van de 20ste eeuw is intensieve fokken van vee sterk toegenomen. Een stijging die gelijk opgaat met de recente stijging van kankersterfte en voortijdige sterfte.

Sluiting van slachthuizen kan een oplossing zijn. Voor veel verslaafden aan dierlijke eiwitten en vetten is dit geen aangenaam vooruitzicht. We zouden graag alles willen eten. 

Het veranderen van eetgewoonten van voedsel dat zeer veel dierlijke eiwitten en weinig groenten en fruit bevat naar plantaardig voedsel uit het land en dierlijke eiwitten uit de Oceanen, kan een meer kosten effectieve manier zijn voor gezondheid en welzijn dan het ontwikkelen van steeds maar nieuwe medicijnen. Of wilt u liever uw rundvlees-vis-ham-burgers, vleeswaren, BBQ, eieren van leghennen, gehaktballetjes en worstjes eten, en een toekomst met meer chronische ziekten en kanker, regelmatige screening van uw “voedselbaby” en veel dokters bezoeken.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.