Start Reading

Cum să-ţi cultivi memoria

Ratings:
407 pages4 hours

Summary

​Scrisă de un fost campion al concursurilor de memorie, Cum să-ți cultivi memoria ne arată cum poate o memorie radical îmbunătățită să devină un instrument util în consolidarea carierei profesionale și a vieții personale. 
Pe lângă faptul că oferă tehnici practice care te ajută să-ți amintești numere, date și fapte, cartea conține sugestii inovatoare privind noi metode de învățare și procesare a informațiilor, care îți pot schimba complet viața. Sunt incluse ultimele perspective științifice referitoare la agilitatea mentală și promovează o abordare motivațională cu ajutorul căreia îți vei putea dezvolta obiective inteligente și te vei putea concentra mai bine pe realizarea acestora.
„Aveam o memorie atât de proastă, încât uitam să o sun pe mama mea de ziua ei de naștere! Și iată acum, după numai un an, am ajuns să memorez orice, de la lucruri amuzant, cum ar fi primele 200 de zecimale ale numărului Pi, până la discursul «Am un vis» al lui Martin Luther King. Atât de bun este Mark!" - Emi Gal, antreprenor și inginer de software de origine română

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.