Start Reading

Buqeta e Poezive

Ratings:
140 pages55 minutes

Summary

Buqeta e poezive eshte nje koleksion poezish romantike dhe filozofike.
Shpresoj t'ju pelqejne.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.