Start Reading

De G.E.P. -files: Elena: De Onzuiverserie, #1.5

Ratings:
108 pages1 hour

Summary

In een toekomstig Groot-Brittannië heeft het Ministerie voor Genetische Perfectie de macht gegrepen. Ouders kopen designerbaby's en mensen met genetische afwijkingen worden Onzuiver genoemd.

Elena Darcey is net zo perfect als de andere klonen, die G.E.P.'s worden genoemd. Maar toch is ze anders. Ze zit in de problemen nadat ze Mina Hart, een gezochte crimineel, uit District 14 heeft helpen ontsnappen. Nu moet Elena zelf weg uit District 14 voordat haar lerares, de gevreesde Margaret Murgatroyd, erachter komt dat zij aan de kant van de Onzuiveren staat. De perfecte gelegenheid dient zich aan als er een schoonheidswedstrijd wordt georganiseerd waarbij Miss District 14 een nieuw leven in Londen kan winnen. Zal Elena de haat en nijd die bij zulke schoonheidswedstrijden om de hoek komen kijken, het hoofd kunnen bieden? En zal ze misschien meer vinden dan waar ze naar op zoek is als ze eenmaal de mysterieuze Jake Bloom tegen het lijf loopt?

De G.E.P.-files zijn korte novelles die horen bij de Onzuiverserie en dieper ingaan op karakters die lezers in eerdere boeken hebben leren kennen.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.